agenda
08:00 – 09:00Breakfast and registration
09:00 – 09:20Opening
09:20 – 10:05Keynote – Christopher S. PennExploratory Data Analysis: The Missing Step for AI
10:05 – 10:20break (15 minutes)
10:20 – 10:50
C track
Maciek PróchniakOk, it's time to synchronize our clocks...
U track
Aharon HaravonGuide through the galaxy - Structure of modern information systems
10:50 – 11:00break (10 minutes)
11:00 – 11:30
C track
Dale LaneLearning about AI from kids
U track
Robin PokornyRailway Oriented TypeScript
11:30 – 11:45break (15 minutes)
11:45 – 12:15
C track
Sendil Kumar NellaiyapenBuilding Reactive Microservices with Kotlin & running on Kubernetes
U track
Álvaro Sánchez-MariscalUnleash the power of your applications with Micronaut and GraalVM
12:15 – 12:25break (10 minutes)
12:25 – 12:55
C track
Igor Iglič & Raško GojkovićRide and type: Use phone while riding bike in a secure manner
U track
Miroslav Mijajlovic, Slobodan Djukic, Boris PetrovicHow to sleep soundly when your code is running 24/7 on millions of devices.
12:55 – 13:30break (35 minutes)
13:30 – 14:00
C track
Alison LowndesFrom Gaming to the Metaverse
U track
Rafał LegiędźFrom Flatland to Spaceland
14:00 – 14:15break (15 minutes)
14:15 – 14:45
C track
Emilia CiardiCognitive UX - Using cognitive science and psychology to drive UX design
U track
Ljubica VujovićSynapse Serverless SQL Pool: SQL without database
14:45 – 14:55break (10 minutes)
14:55 – 15:25
C track
Nicolas FränkelChopping the monolith
U track
Marko IvanovićDIY: Data streaming platform with Kafka and Java
15:25 – 15:40break (15 minutes)
15:40 – 16:10
C track
Ties van de VenFunctional programming in Kotlin: exploring Arrow
U track
Des AndersonThe hidden art of scaling yourself and your app through 15million users
16:10 – 16:20break (10 minutes)
16:20 – 17:05Keynote – Dave SnowdenManaging in Complexity (and chaos)

Check out the aftermovie of Heapcon 2019